Sorø Lystfiskerforening

Fiskekort til Sorø Lystfiskerforening

Kontakt:
Peter Machholdt
Frihedsvej 2
4180 Sorø
Telefon: +45 21420565
Website: http://s-lf.dk

Beskrivelse

Sorø Lystfiskerforening administrerer lystfiskeriet i de 3 Sorø Søer: Sorø-, Pedersborg- og Tuel Sø.
Fiskeriet i søerne er meget varieret. F.eks. er der fantastisk medefiskeri i alle tre søer, men de byder også på karpefiskeri med fisk op til 18-20 kg.. Af rovfisk har vi "hele paletten", men mest attraktivt er sandartfiskeriet i Tuel Sø, hvor dagsfangster på 10-15 sandarter pr. mand ikke er usædvanligt.

Som medlem får man udover fiskeret i søerne (med mulighed for bådfiskeri i alle 3 søer) og mulighed for fiskeri i Tryggevælde Å og St. Vejle Å via udveksling. Der er også adgang til bådfiskeri på Tissø. Se mere på www.s-lf.dk.

Hvis Du ønsker at fiske fra båd i Sorø- eller Tuel Sø, kan Du leje både her på siden. Bådene kan lejes fra cirka 1. marts til cirka 1. december afhængig af vintervejr.

Hvis Du oplever problemer eller har spørgsmål i.f.m. brug af faciliteterne, kontakt Peter Machholdt på 21420565 eller soroelystfiskerforening@sport.dkProdukter

Periodekort

Dagkort - Sorø-søerne

Gyldigt fra d. 1/1 til 31/12

Ugekort - Sorø-søerne

Gyldigt fra d. 1/1 til 31/12

24 timerskort - Sorø-søerne

Gyldigt fra d. 1/1 til 31/12

Sæsonkort

Denne forening sælger desværre ikke andre kort

Bådudlejning

Bookning Båd nr. 1. Sorø Sø  

Bookning Båd nr. 1. Sorø Sø - Oven i prisen vil blive lagt 1 dagskort. Dagkort til yderligere fiskere skal købes seperat - Sorø Sø: Ved klubhuset, Frederiksvej 37, 4180 Sorø - her skal biler parkeres på P-pladsen ved Sorø Kultur- og Fritidscenter. Kørsel på grusstien er ikke tilladt. På klubhusets væg hænger et nøgleskab, låst med en kodelås. De fire cifre på kvitteringen synkroniseres med tallene på låsen, og den kan åbnes, evt. med et let tryk. I skabet hænger nøglen til selve båden. Hvilken af bådene, der er udlejningsbåden, fremgår af opslaget. Husk at lægge nøglen på plads efterbrug og luk låsen.

Bookning Båd nr. 2. Tuel Sø + 1 dagkort

Jolle/Båd nr. 2. Tuel Sø - Oven i prisen vil blive lagt 1 dagskort. Dagkort til yderligere fiskere skal købes seperat - Tuel Sø: Ved det gl. rensningsanlæg, på Stamvejen ved Søholm. Man skal følge grusvejen langs rideskolen og til venstre langs søen ca. 200 m. Der står et "motorkøretøjer forbudt"-skilt, men som fisker må man gerne køre hen til bådpladsen, dog skal der selvfølgelig ikke køres ræs på søstien. På en stander hænger et nøgleskab, låst med en kodelås. De fire cifre på kvitteringen synkroniseres med tallene på låsen, og den kan åbnes, evt. med et let tryk. I skabet hænger nøglen til selve båden. Hvilken af bådene, der er udlejningsbåden, fremgår af opslaget. Husk at lægge nøglen på plads efter brug og luk låsen.

Produkter

Dagkort


Dagkort - Sorø-søerne

Gyldig fra d. 1/1 - 31/12
Pris: 75 kr


Ugekort - Sorø-søerne

Gyldig fra d. 1/1 - 31/12
Pris: 300 kr


24 timerskort - Sorø-søerne

Gyldig fra d. 1/1 - 31/12
Pris: 75 kr

Andre kort

Denne forening sælger desværre ikke andre kort

Kontakt

Peter Machholdt
Frihedsvej 2
4180 Sorø
Telefon: +45 21420565
Website: http://s-lf.dk

Kort

Her ses et udsnit af kortet over fiskevandet. Her kan du også hente kortet som PDF-fil eller ved at klikke på billedet. Du kan med fordel gemme det på din telefon og have nem adgang til det når du står ved bredden.

Kort

Download kort

Til venstre ses et udsnit af kortet over fiskevandet. Kortet kan hentes som PDF-fil herfra siden, ved at bruge understående link. Det kan med fordel printes og lamineres for at forhindre at det bliver vådt.

Kort over fiskevand

Dansk Fiskekort ApS

Danskfiskekort.dk | CVR: 36 47 45 80 | mail@danskfiskekort.dk | +45 30 25 62 23 | Grynmøllen 29 | 5000 Odense S